Routewijzer

Gezondheid
& zorg
Hulpvragen & initiatieven
Leefstijl &
sporten
Ontmoeten & samen doen
Wijk &
gemeentezaken

Kom langs

Bij het Wijkinformatiepunt Utrecht Oost kun je terecht voor vragen over gezondheid, zorg, welzijn, participatie, (sociaal) ondernemerschap en gemeentezaken, specifiek voor de wijk Utrecht Oost.
Ook kun je er kennismaken met de Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar. Het Wijkinformatiepunt maakt onderdeel uit van de Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar.

Informatiebalie 

De informatiebalie is geopend:

Maandagmiddag: (alle vragen, specifiek mantelzorg) van 14.30 tot 16.30 uur, in Swellengrebel, Burgemeester Fockema Andreaelaan 100.
Dinsdagochtend: (alle vragen)
van 10.00 tot 12.30 uur, bij De Derde Helft van atletiekvereniging U-Track, Mytylweg 79.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 06 20932249. Of mail info@wijkinformatiepuntutrecht.nl.

Inloop Oost voor Elkaar 

Elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur ben je welkom bij de inloop van Oost voor Elkaar, Huiskamer Wilhelminakerk, Hobbemastraat 41.

Ook op onze website is veel informatie te vinden, wie weet vind je daar intussen al het antwoord op je vraag. Aan de linkerzijde kun je zoeken naar initiatieven en organisaties. Rechts staan inhoudelijke thema's waar je kunt doorklikken naar gevalideerde informatiebronnen.

Aan de slag met digitaal platform OostvoorElkaar.nl

Kennismaken en/of aan de slag met het digitaal platform OostvoorElkaar.nl. Dit kan elke woensdag van 10.00 tot 12.30 uur tijdens de inloop van Oost voor Elkaar.

Leefstijlclub Oost

We zijn mede-initiatiefnemer van de Leefstijlclub Oost voor als je samen met bewoners op zoek bent naar een gezondere leefstijl.

Gastvrije ontvangst

Het Wijkinformatiepunt Utrecht Oost werkt niet met aanmelden, registratie, afspraken, intake-,  vraagverhelderings- of keukentafelgesprekken. Je wordt altijd gastvrij ontvangen.

Privacy

Het gesprek is altijd met één persoon.